Produse

VĂ PUNEM LA DISPOZIȚIE

SCHELE METALICE

de cea mai bună calitate

Schelă prefabricată cu sisteme de prindere prin bucșe, este clasica schelă care pastrează un sistem de șantier simplu astfel având un montaj și o manevrabilitate sporită față de alte sisteme.


RAPID

Tipul de schelă metalică pe care compania noastră vi-l pune la dispoziție, PE 105, se diferențiază față de alte sisteme prin rapiditatea la montaj, deoarece elementele schelei pot fi folosite în orice fel pentru a putea realiza toate modelele de bază necesare.

SIGUR

Lărgimea planului de lucru este de 105cm și poate fi folosită pentru întreținere și construcții civile sau industriale. Sarcina maximă suportată de acest sistem este de de 300kg/mp pentru fiecare plan de lucru.

SCHELE METALICE

PREFABRICATE

Puteți alege între lățime de 75 sau 105 cm în caz că aveți nevoie de un sistem de schele metalice pentru reconstruire sau retușare fațade, fie ele rezindențiale sau din domeniul industrial.


IDEAL PENTRU CONSTRUCȚII ȘI REPARAȚII
UȘOR ADAPTABILĂ
EFICIENTĂ ȘI RENTABILĂ
SIGURĂ ȘI UȘOR DE MONTAT

CERE PREȚ

SCHELE METALICE

MULTIDIRECȚIONALE

Sistemul de schele multidirecțional este deseori soluția preferată în mediile industriale. Unul dintre principalele avantaje ale acestui tip de schelă metalică este că permite mai multe conectări la diferite unghiuri pe același plan. Acest sistem s-a dovedit a fi unul dintre cele mai rezistente și mai fiabile sisteme de schele metalice în domeniile de restaurări sau construcții industriale.
CAPACITATE DE ÎNCĂRCARE SUPERIOARĂ
MONTAJ RAPID
COMPATIBIL CU ALTE SISTEME DE SCHELE METALICE
CERE OFERTĂ

POPI METALICI

DE SUSȚINERE

Cea mai sigură, facilă si rapidă metodă de susținere temporară a sistemelor de cofrare, popii metalici sunt soluția ideală pentru orice șantier de construcții. Popii metalici puși la dispozitie de compania noastră au lungimi variabile și rezistență garantată de certificatele date în coformitate cu reglementările ISO.


CAPACITATE DE ÎNCĂRCARE RIDICATĂ
MONTAJ RAPID ȘI INTUITIV
GREUTATE MICĂ

CERE OFERTĂ

PANOURI COFRARE

CONSTRUCȚII

Deseori folosite pe șantiere la construcții din beton, panourile de cofrare sunt triplu-stratificate cu protecție PU pe canturi și sunt ideale când vine vorba de ridicare de ziduri, aplicare de placă de beton și multe altele.


IMPERMEABILITATE
TEHNOLOGIE MULTISTRAT
MANEVRABILITATE SPORITĂ
CERE OFERTĂ

CERTIFICĂRI

DE SIGURANȚĂ

Toate sistemele de schele metalice, accesorii și alte produse comercializate de compania noastră respectă în totalitate normele de siguranță pentru șantierele mobile sau temporare deliberate în Decretul Legislativ European 81/208.

În același timp personalul care monteaza aceste sisteme de schele metalice este specializat în astfel de lucrări, urmând cursuri riguroase înainte să intre în echipa noastră. Aceasta ne permite nouă să vă oferim servicii de cea mai bună calitate și la cele mai înalte standarde de siguranță. Schelele montate de specialiștii noștri beneficiază de asigurare după montaj.


CERE OFERTĂ

NE MÂNDRIM CU LUCRĂRILE

REALIZATE DE NOI

VEZI LUCRĂRILE